2021-03-12 15:20:09• hírek • Fizetett tartalom

Ismerd meg a modern családi szedánt

Modern vonalak, újragondolt orr-rész, a márka új, Y-alakú LED-fényjegyével: az új Logan teljesen megújult külsővel várja Önt.

A belső tér praktikus felszereltségével, variálható csomagterével és kategóriájában az egyik legtágasabb méretével az egész család számára kiváló körülményeket biztosít az utazáshoz.

Ergonomikus műszerfal, tárolóhellyel ellátott középső könyöktámasz, elektromos parkolófék, új elektromos szervokormány, állítható vezetőülés, automata klíma és automata Dacia kártya... Utazzon a lehető legkiválóbb körülmények között a mindennapokat megkönnyítő felszereltségeknek köszönhetően.

Az új Logan is elérhető a Dacia benzinnel és LPG-vel is működő, kettős üzemű motorjaival: TCe 100 LPG. A jármű gyártása során beépített, könnyedén használható, megfizethető és gazdaságos megoldásnak köszönhetően csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását is. És ez még nem minden! A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

A Rabla program keretein belül az új Dacia Logan Access 6.990 euroba kerül és 50 euro/hónap törlesztéssel az Öné lehet.

Ismerje meg az összes Daciát és válassza ki az Önhöz leginkább illő modellt a szatmárnémeti Dacia kirendeltségnél.

Nyitvatartási program: hétfőtől péntekig 08:00 – 17:00 óra között, és minden szombaton 09:00 – 13:00 óra között a Batizi út 43/A szám alatt.

További infókért kövesse az Auto Class Facebook oldalát, vagy weboldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: